BG.jpg
BG.jpg

Hej Främling!


   

SCROLL DOWN

Hej Främling!


   

Vi erbjuder hälsofrämjande aktiviteter för alla med en önskan om ökad gemenskap.

 

 

Vill du anlita Hej främling! som föreläsare?

Efter flera års framgångsrikt arbete med fokus på inkludering, mångfald och hälsa har vi lärt oss ett och annat. Vi har mött oändligt många människor med fascinerande livshistorier som lärt oss massor, beprövat och utvecklat metoder med varierande utfall och till sist trattat ner allt detta till vad vi tror är våra viktigaste framgångsfaktorer och utmaningar. Oavsett vart i samhället du befinner dig är vi övertygade om att du har kraften att påverka utifrån dina egna förutsättningar.

Vi besöker gärna din skolklass, ditt företag, din förening eller nätverksträff för att berätta om vad vi gör och varför vi gör det. Vår ambition är att inspirera till mod, omtanke och handlingskraft, att synliggöra möjligheter och att mana till kreativitet.

Vår förening har talare med erfarenhet av att inspirera på tillställningar med allt från 10-800 deltagare och vi har haft äran att sprida våra ord runt om i landet såväl som internationellt.

Känns det som om du skulle önska ett besök av någon ur vårt crew? Skicka din förfrågan (med så lång framförhållning som möjligt) till info@hejframling.se för bokning och offert.